Είσοδος / Εγγραφή

Καλάθι Αγορών

0 προϊόντα - 0,00€
Το καλάθι σας είναι άδειο!

ήχος ΑμεΑΕπιλέξτε το κείμενο και πατήστε στο ηχείο ΑμεΑ ηχείο που εμφανίζεται για ηχητική ανάγνωση

υπηρεσίες

A+ A A-

Υπηρεσίες

Η Εταιρία μας αντιπροσωπεύει πάνω από 25 κατασκευαστές ανταλλακτικών σε όλο τον κόσμο διαθέτοντας έτσι μια πολύ μεγάλη γκάμα από ανταλλακτικά. Πολλοί από αυτούς κατασκευάζουν ανταλλακτικά πρώτης τοποθέτησης για τις μεγαλύτερες αυτοκινητοβιομηχανίες του κόσμου.  Οι κατασκευαστές αυτοί είναι οι: LUK, SACHS, HENGST FILTER, TRUCKTEC, TEMPLIN, PETERS, KOLBENSCHMIDT, MAHLE, BF, LASO, MAET, EURORICAMBI, CEI, ALFRED HEYD, WICHMANN, BEZARES, SEM, ARFESAN, GTS, KAHVECI OTOMOTIV, SME, YON TEKNIK, BD.

Επιπλέον, με την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας μπορούμε να σας βοηθήσουμε να διαλέξετε το κατάλληλο ανταλλακτικό για το επαγγελματικό σας αυτοκίνητο ώστε να ταιριάζει απόλυτα στις απαιτήσεις σας και τις προδιαγραφές του αυτοκινήτου σας.

Στα πλαίσια της καλύτερης και πληρέστερης εξυπηρέτησης των πελατών μας και ακολουθώντας τις σύγχρονες επιταγές της εποχής μας λειτουργούμε πλέον και ηλεκτρονικό κατάστημα στο οποίο μπορείτε να βρείτε αρκετά από τα ανταλλακτικά μας. Για να δείτε την πλήρη γκάμα των ανταλλακτικών που καλύπτουμε μπορείτε να δείτε και τον πλήρη κατάλογο των ανταλλακτικών ή τον αναλυτικό κατάλογο για το σασμάν-διαφορικό.

 

ανταλλακτικά φορτηγών   ανταλλακτικά Παπουτσής   ανταλλακτικά Ιωάννινα   ανταλλακτικά Mercedes και MAN

Τοποθεσία